mandag den 2. februar 2009

Opgavebeskrivelse

OpgavebeskrivelseI skal arbejde med casen om hr. og fru Jørgensen. Casen er en rullecase, hvilket betyder at der for hvert afsnit ”dagligdag” kommer nye oplysninger som I skal forholde jer til.

I skal arbejde med de 5 dagligdage i rækkefølge. Først gør I dagligdag 1 færdig, så dagligdag 2, osv. osv.Indenfor de enkelte dagligdage, må I gerne, i gruppen, dele Jer op. Men, I må ikke dele Jer op så nogle tager dagligdag 1 og nogle dagligdag 2.

Det er ikke sikkert at I når alle spørgsmål indenfor hver dagligdag. Skal I prioriterer i tiden så skal I sørge for at komme omkring alle dagligdage.

I skal lave jeres besvarelse på følgende adresse: http://servicelov.blogspot.com/Det er en offentlig blog, hvor I er oprettet som "forfattere".

Min tanke er så at folk fra praksis, kommer ind over, læser Jeres besvarelser og kommenterer på det og stiller spørgsmål til Jeres besvarelse.

I skal arbejde i grupper, I skal arbejde meget selvstændigt, men jeg er om Jer i alle lektionerne så i kan få den vejledning I har behov for.

God arbejdslyst
Rikke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar